Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

210 6529200

Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους. Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Στην αρχή

Μέγεθος γραφής

Θωρακισμένες Πόρτες Παπαδημητρίου Ευάγγελος σε Χολαργό & Αγία Παρασκευή


Στην Κλειδομηχανική στον Χολαργό θα βρείτε τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας BLOKAPORT. Με παράδοση από το 1981 στον απαιτητικό τομέα της ασφάλειας, η BLOKAPORT αναδεικνύει την πόρτα ασφαλείας σε πρωταγωνιστικό στοιχείο του κτιρίου και του χώρου σας. Η BLOKAPORT σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στον κλάδο, την TESIO PORTE ITALY, συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, επενδύουν στην έρευνα και δίνουν λύσεις καλύπτοντας ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Στόχος τους είναι η δημιουργία νέων ποιοτικών προϊόντων, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Οι θωρακισμένες πόρτες BLOKAPORT συνδυάζουν την ποιότητα με την ασφάλεια αλλά και την υψηλή αισθητική.

Η BLOKAPORT μπορεί, κατόπιν παραγγελία, να σας προσφέρει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μονόφυλλες, δίφυλλες ή με πλαϊνά σταθερά στα μέτρα του δικού σας σπιτιού. Οι πόρτες ασφαλείας της BLOKAPORT διατίθενται σε μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του δικού σας γούστου. Τέλος, φροντίζει τα προϊόντα της σε όλα τα στάδια της παραγωγής, προκειμένου να σας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα συνδυασμένη με την υψηλή αισθητική. 

Την εγκατάσταση της πόρτας ασφαλείας αναλαμβάνει το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της BLOKAPORT.